eric-krull-lxMoBhJBH0I-unsplash.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 

Scheldetheater

 

Op loopafstand van Hotel De Blaauwe Leeuw is het Scheldetheater te vinden. Kies uit een programma vol muziek, toneel, cabaret of dans. Wat uw voorkeur ook heeft, bij het Scheldetheater kunt u een heerlijke avond genieten van uw favoriete artiest op de planken.

Vlissingen & Zeeuws Maritiem Museum

 

De levendige badplaats Vlissingen heeft een prachtig strand en de langste boulevard van Nederland. Hier kunt u heerlijk wandelen en genieten van een kop koffie met uitzicht op het water.

Op slechts een half uurtje rijden vanaf Hotel De Blaauwe Leeuw vindt u het Zeeuws Maritiem Museum. Beleef een dag vol historie en verhalen over grote en kleine zeehelden. De zee-archeologische collectie van het museum is een van de grootste en belangrijkste in ons land. Een bezoek aan dit unieke museum mag tijdens uw reis zeker niet ontbreken.

Middelburg

 

De Zeeuwse hoofdstad Middelburg is op slechts een half uurtje rijden vanaf ons Hotel de Blaauwe Leeuw te vinden. De oude handelsstad van de VOC heeft een erg mooi historisch centrum. Maak een prachtige stadswandeling of kies voor een rondvaart door het centrum van de stad. Sla tijdens uw bezoek ook zeker het stadhuis en de jachthaven niet over. Uw bezoek aan Middelburg kunt u goed combineren met een bezoek aan bijvoorbeeld Vlissingen en het Zeeuws Maritiem Museum.